Protejarea informatiilor cu caracter personal

In ceea ce priveste protejarea informatiilor cu caracter personal si a vietii particulare, va invitam sa consultati Nota referitoare la viata particulara a FITO FARM A-Z SRL.


Informatii cu privire la terti

Anumite informatii, articole si alte materiale disponibile prin intermediul acestui site sunt furnizate catre FITO FARM A-Z SRL de terti, de pilda servicii de informatii sau servicii legate de cotarea actiunilor la Bursa. In masura in care estimam ca este posibil, originea informatiilor si materialelor provenite de la terti este identificata. Aceste informatii si materiale sunt furnizate cu unicul scop de a servi intereselor si confortului Dvs. FITO FARM A-Z SRL isi declina orice raspundere cu privire la aceste informatii si materiale sau cu privire la furnizorii acestor informatii, sau cu privire la actualitatea, corectitudinea, sau fiabilitatea acestora. FITO FARM A-Z SRL isi declina orice raspundere cu privire la folosirea informatiilor sau materialelor furnizate de terti.


Legaturi catre alte site-uri

Acest site contine hiperlinkuri catre site-uri web , care nu sunt exploatate de catre FITO FARM A-Z SRL. Aceste hiperlinkuri sunt furnizate cu scop informativ si nu implica nici o recunoastere sau raspundere privitoare la materialul continut de aceste site-uri web ale unor terti si nici o relatie cu operatorii acestor site-uri. FITO FARM A-Z SRL nu controleaza aceste site-uri web si nu e in nici un fel raspunzatoare de continutul lor. Accesati si utilizati aceste site-uri pe propria Dvs raspundere.


Informatii referitoare la produse

Orice informatie continuta de site sau la care se face referire este destinata doar prezentarii companiei FITO FARM A-Z SRL, precum si a produselor si serviciilor acesteia, si nu poate fi interpretata altfel. Pentru a obtine sfaturi specifice sau legate de modul de folosire a produselor si serviciilor noastre, va rugam sa contactati direct compania FITO FARM A-Z SRL. Persoanele care intentioneaza sa foloseasca un produs pentru protejarea culturilor sau a semintelor trebuie sa citeasca si sa urmeze instructiunile care apar pe ambalajul si eticheta produsului si sa se conformeze legislatiei si reglementarilor in vigoare cu privire la utilizarea acelui produs. Inaintea folosirii oricarui produs fitosanitar, asigurati-va ca e inregistrat in tara Dvs.


Disponibilitate pe plan mondial

Din pricina legislatiei si reglementarilor diferite de la o tara la alta, anumite produse sunt disponibile in anumite tari si nu sunt in altele. Acest site contine referinte, sau referinte incrucisate, cu privire la produse, programe, servicii ale FITO FARM A-Z SRL care sunt disponibile in tara dumneavoastra Consultati reprezentantul FITO FARM A-Z SRL local sau contactati FITO FARM A-Z SRL daca aveti intrebari cu privire la disponibilitatea unor produse, programe sau servicii in tara Dvs.


Dreptul de a modifica acest site web

FITO FARM A-Z SRL
isi rezerva dreptul de a modifica atat continutul cat si functionalitatea acestui site web in orice fel, sau de a limita accesul la acest site web, sau de a inchide acest site web in orice moment pentru orice motiv pe care il va considera oportun, fara notificare prealabila, si nu va fi cu nimic raspunzatoare de posibilele consecinte ale unor asemenea schimbari.

Înapoi sus