MAGAZINUL GOSPODARULUI  s-a înfiinţat ca societate cu răspundere limitată în anul 2005. Societatea actioneaza pe piaţa locală de produse pentru protectia plantelor şi  cunoaşte o continuă creştere a cifrei de afaceri şi a numărului de clienţi.

De la infiinţare, societatea a avut ca obiect de activitate aprovizionarea fermierilor cu produse agricole, satisfacerea cerinţelor clienţilor în domeniul producţiei agricole, comercializarea produselor de uz fitosanitar, seminţe, îngrăsăminte, fertilizanţi, adjuvaţi, precum şi promovarea de materiale şi produse destinate uzului gospodăresc.

Printre principalele activităţi deşfăşurate, altele decât comercializarea directă de produse către clienţi prin magazinele de desfacere proprii, se numără şi participarea la târguri şi expoziţii precum şi servicii de consultanţă oferite fermierilor de către personalul specializat angajat.

Există mai multe canale de distribuţie pentru produsele comercializate printre care vânzările en-detail care se realizează prin intermediul reţelei de 6 fitofarmacii de unde micii producători agricoli işi pot achiziona produsele necesare pentru grădină, livadă, produse care sunt microambalate pentru suprafeţe mai mici şi comenzile on-line accesând www.magazinulgospodarului.ro, produsele ajungând cu rapiditate la clienţii interesaţi.

Eforturile firmei noastre in domeniul agricol se adreseaza consumatorilor finali, reprezentati atat de marii fiermieri, cat si de micii producatori, pasionati de agricultura.


Firma: FITO FARM A-Z SRL

CUI 41817487

Nr. Reg. Com. J12/4142/25.10.2019

Sediu fiscal: Str. Ploiesti, Nr.1, Ap.1/2, Cluj-Napoca, Cluj

Înapoi sus