Conditii de utilizare

Bine ati venit pe site-ul FITO FARM A-Z SRL
Acest site web a fost conceput cu scopul de a furniza informatii de ordin general despre compania FITO FARM A-Z SRL si despre produsele si serviciile sale.
Acest site se poate folosi cu conditia respectarii prezentilor Termeni si Conditii de utilizare.


Acceptarea acestor termeni si conditii

Va rugam sa acordati cateva minute lecturii atente a acestor termeni si conditii. Accesul la acest site, cat si utilizarea sa, implica acceptarea tacita de catre Dvs si conformarea cu aceste conditii de utilizare.
Daca nu doriti sa va conformati acestor conditii si sa le respectati, nu aveti dreptul de acces pe site, dreptul de utilizare sau descarcare a informatiilor care se gasesc pe acest site.


Aceste conditii sunt susceptibile de a se schimba

FITO FARM A-Z SRL isi rezerva dreptul de a actualiza sau de a modifica aceste conditii de utilizare in orice moment fara nici o prevenire. Utilizarea de catre Dvs a site-ului in urma unei asemenea actualizari implica acceptarea tacita a noilor conditii, precum si respectarea lor. Acesta este motivul pentru care va recomandam consultarea acestor conditii la fiecare utilizare a site-ului. Prezentele conditii de utilizare au fost pentru ultima data revizuite la 23 februarie 2012.


Drepturi de autor (copyright) si licenta limitata

Toate informatiile disponibile pe acest site

Tot ceea ce vedeti sau auziti pe acest site (" Continutul") , de pilda, toate textele, fotografiile, ilustratiile, graficele, clipurile audio, clipurile video, si clipurile audio-vizuale sunt protejate de legislatia din Romania cu privire la drepturile de autor , precum si de catre toate tratatele internationale aplicabile in materie.
Drepturile de autor si copyright care se refera la Continut sunt proprietatea grupului FITO FARM A-Z SRL, a uneia din societatile afiliate, sau a unor terti care au cedat licente pentru materiale catre FITO FARM A-Z SRL. Continutul complet al acestui site este protejat de copyright ca opera colectiva , conform cu legislatia din Romania si cu tratatele internationale aplicabile in materie de drepturi de autor si copyright si compania FITO FARM A-Z SRL este singura care detine drepturile corespondente de a selectiona, coordona, aranja, ameliora, completa, modifica, sau sterge informatiile care fac parte din continut

Aveti dreptul de a descarca, salva, imprima si copia anumite parti ale Continutului acestui site, cu conditia:

    de a folosi continutul descarcat doar in scopuri personale, necomercial - Utilizarea acestor materiale pentru orice alte scopuri se va face numai pe baza acordului scris al companiei FITO FARM A-Z SRL.
    de a nu publica intreg Continutul sau doar o parte a sa pe alte site-uri web
    de a nu publica sau difuza intreg Continutul sau doar o parte a sa in orice alt suport media
    de a nu modifica sau deteriora Continutul sau de a sterge sau modifica indicatiile dreptului de autor, copyright, marca inregistrata sau alte mentiuni de confidentialitate

Cu exceptia celor indicate in mod expres mai sus, descarcarea Continutului acestui site nu confera nici un drept, nici un titlu privitor la Continutul descarcat. Cu exceptia unei autorizari limitate, si neexclusive de utilizare a acestui site web, rezultand in mod expres din prezentele conditii de utilizare , nici o conditie inclusa in aceste conditii de utilizare sau in acest site web nu ar trebui interpretat ca un drept de exploatare , fie el implicit sau altfel exprimat, a unui drept sau o licenta a drepturilor de autor sau de copyright, sau de marca inregistrata, de brevet sau de orice alt drept de proprietate intelectuala apartinand FITO FARM A-Z SRL sau oricarui alt tert .


Marci inregistrate

Toate marcile produselor sau serviciilor, precum si semnele distinctive si logourile afisate pe acest site web ("Marcile") care sunt depuse sau inregistrate sau nu sunt inregistrate apartin FITO FARM A-Z SRL, uneia din societatile sale afiliate, sau unor terti care si-au cedat drepturile de licenta ale Marcilor catre FITO FARM A-Z SRL sau catre una din societatile afiliate.

Cu exceptia celor indicate in mod expres in Conditiile de utilizare , este interzisa reproducerea , afisarea, sau utilizarea de orice alta maniera a oricarei alte Marci fara a fi obtinut in prealabil acordul scris al FITO FARM A-Z SRL.


ACEST SITE NU CONTINE OFERTE COMERCIALE SAU DE ACTIUNI

Informatiile continute de acest site nu constituie si nici nu ar trebui considerate o oferta sau invitatie de a investi sau de a face in orice alt fel comert cu actiunile FITO FARM A-Z SRL sau alte titluri FITO FARM A-Z SRL.
Nu se face nici o asemenea oferta sau invitatie, si nici nu e solicitata. Pretul actiunilor si randamentul acestor actiuni pot varia oricand, fie ca e vorba de crestere sau de scadere, iar potentialii investitori trebuie sa fie constienti ca performantele trecute nu dau in mod necesar informatii despre performantele viitoare. E recomandabil ca orice investitor potential sa primeasca sfaturi din partea unor consilieri financiari independenti inaintea oricarei decizii de investitie.


Declaratii privind viitorul

Site-ul nostru web poate sa contina declaratii cu privire la viitor- de pilda declaratii care nu se bazeaza pe fapte istorice, inclusiv declaratii care se bazeaza pe opiniile si asteptarile noastre. Aceste declaratii se bazeaza pe planificarea in curs, pe estimari si proiecte, de aceea cititorii nu trebuie sa ii acorde o incredere excesiva sau inadecvata.Aceste declaratii implica riscuri si incertitudini inerente, multe dintre care sunt in afara domeniului de control al FITO FARM A-Z SRL. Printre documentele de inregistrare depuse la Comisia Americana de titluri si tranzactii(U.S. Securities and Exchange Commission) am identificat anumiti factori susceptibili de a transforma rezultatele reale in altele decat cele asteptate. Declaratiile cu privire la viitor nu sunt valabile decat in momentul in care sunt facute, si nu avem nici o obligatie de actualizare a acestora astfel incat sa reflecte noile informatii sau evenimente viitoare.


Excluderea garantiei FITO FARM A-Z SRL

Acest site web poate furniza informatii dupa disponibilitati, fara nici un fel de garantie. In masura in care este posibil si legea o permite, FITO FARM A-Z SRL si societatile afiliate nu dau nici o garantie, expresa, tacita sau statutara, si mai ales nici o garantie implicita a posibilitatii de comercializare, a unei utilizari specifice sia non-violarii drepturilor. FITO FARM A-Z SRL nu constituie nici o garantie si nici nu garanteaza ca acest site web va fi disponibil in orice moment sau in orice loc sau ca operatiunile sale vor fi neintrerupte sau fara erori. FITO FARM A-Z SRL nu constituie garantii si nici nu garanteaza faptul ca acest continut nu este lipsit de virusi, sau de alte coduri susceptibile de a avea proprietati contaminante sau distructive. Chiar daca FITO FARM A-Z SRL a facut si va continua sa faca eforturi mari pentru a furniza informatii precise si actualizate, informatia publicata pe acest site web poate fi incompleta sau depasita si poate contine inexactitati sau erori tipografice , FITO FARM A-Z SRL nu furnizeaza nici o garantie cu privire la utilizare, validitate, exactitate, caracter actual sau fiabilitate a acestui site web sau a oricarei informatii publicate pe acest site web, sau cu privire la rezultatul utilizarii.


Limitarea raspunderii

Utilizarea acestui site web se face pe propria Dvs raspundere. In nici o imprejurare FITO FARM A-Z SRL, filialele sale, sau oricare administrator director, sau agent nu poate fi facut responsabil de orice pierdere sau dauna directa sau indirecta provocata de accesul la site sau legata de acces, de utilizarea sau lipsa aptitudinii de utilizare a acestui site web sau de increderea Dvs fata de informatiile furnizate de acest site. FITO FARM A-Z SRL nu poate fi facuta responsabila de erorile sau omisiunile posibile din continutul acestui site.

Aceasta se aplica la orice referinta la produsele si serviciile furnizate de FITO FARM A-Z SRL, Aceasta constituie o limitare globala a raspunderii care se aplica tuturor acestor pierderi si daune de orice fel, fie ele directe sau indirecte, generale, speciale, accidentale, consecutive, exemplare sau altele, inclusiv pierderea de date, de venituri sau beneficii. Aceasta limitare a responsabilitatii este aplicabila in orice caz, fie ca presupusa raspundere e bazata pe un contract, pe neglijenta, prejudiciu, raspunderea stricta sau cauzala, sau agravata sau pe orice alta baza , chiar daca un reprezentant autorizat al FITO FARM A-Z SRL sau al unei din filiale a fost avizat sau ar fi trebuit sa stie de asemenea posibile daune.Acord complet

Prezentele Conditii de utilizare constituie acordul complet intre Dvs si FITO FARM A-Z SRL cu privire la accesul pe site si la utilizarea acestuia.

Înapoi sus