Afișare coloane:
-4%

Arbusti afin

24,00 RON 24,90 RON

Tufa este viguroasa, cu ramuri erecte, 1,8-2 m inaltime.Fructul este mare (pana la 20 mm diametru).Pulpa tare, foarte aromat.Soiul produce multe fructe in raport cu numarul de Frunze si este adaptat pentru recoltarea mecanizata.Este un soi cu coacere mijlocie, fructele se coc la mijlocul lunii iulie.Rezista bine la frig.Foarte rezistent la seceta s..

-6%

Arbusti agris

14,00 RON 14,90 RON

Fructele sunt globuloase de 1.5-2 cm diametru, verzui, slab pubescente.Gustul este specific acrisor.Fructifica abundent.Este un arbust de 1.5 m inaltime, tufos, cu tulpini curbate spre exteriorul tufei, cu scoarta bruna-cenusie.Frunzele sunt semicirculare, cu 3-5 lobi, la baza trunchiate sau usor cordate.Florile sunt de culoare verzui- roscate..

-6%

Arbusti coacaz negru

14,00 RON 14,90 RON

Ciorchinile sunt lungi si  dese.Boabele foarte mari.Coaja este subtire, negru-lucioasa.Pulpa este semiconsistenta,Gustul este placut, avand aroma caracteristica coacazelor negre.Tufa are formă sferica.Arbust cu o coacere foarte timpurie.Se poate recolta in prima decada a lunii iunie.Este un soi de vigoare mica, foarte productiv.Arbustii au rad..

-6%

Arbusti coacaz rosu

14,00 RON 14,90 RON

Este un arbust cu crestere viguroasa, cu lujeri erecti, cu multe ramuri laterale.Formeaza multi lujeri, avand o putere de regenerare foarte mare.Fructele sunt mari, sferice, rosii.Ciorchinele sunt mai lungi pe ramurile tinere si se scurteaza simtitor pe cele batrane. Gustul este acidulat, zemos.De cele mai multe ori ciorchinele au lipsuri din cauza..

Arbusti mur

14,90 RON

..

Arbusti zmeur

14,90 RON

Planta este viguroasa, drajoneaza moderat.Are tulpini groase, erecte, slab geniculate, de culoare rosie violacee spre varf si cafenie-cenusie spre mijloc.Sarmentii sunt mici dar foarte desi mai ales spre varful tulpinii.Foliola mediana a frunzei este foarte mare, ovat cordiforma, cu lobi simetrici sau asimetrici, uneori intreaga.Fructele sunt mari ..

Capsuni Temptation 20 sem

4,87 RON

Informatii generale :Căpşunii sunt din punct de vedere botanic catalogaţi drept arbuşti, deşi portul lor tarator şi inalţimea nesemnificativă trimite la cu totul altă categorie de plante.Căpşunul poate fi plantat şi in grădini mici, nu numai pe suprafeţe mari. Suportă chiar şi cultura în sere şi solarii, în anumite condiţii.Deşi plantă perenă, căpş..

Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)
Înapoi sus