Afișare coloane:

Fendona 10 ml

14,90 RON

Insecticid Fendona 15 SC combate insectele (tantari si insecte taratoare) prin actiune de contact si ingestie. Eficacitatea sa deosebita este data de faptul ca substanta activa formeaza particule care se lipesc de corpul gandacilor, furnicilor, puricilor si a altor daunatori. Substanta activa din aceste particule este absorbita prin conta..

K-othrine 1L

344,00 RON

K-Othrine SC 25 (Deltamethrin 25% w/w) este un insecticid piretroid, avand ca substanta activa deltamethrin-ul, un izomer cu o eficacitate dovedita in distrugerea sistemului imunitar al insectelor daunatoare. Este conditionat sub forma de suspensie concentrate, conditionare ce ofera un raport optim intre eficacitatea biologica, reman..

K-othrine 20 g

47,28 RON

K-Othrine SC 25 (Deltamethrin 25% w/w) este un insecticid piretroid, avand ca substanta activa deltamethrin-ul, un izomer cu o eficacitate dovedita in distrugerea sistemului imunitar al insectelor daunatoare. Este conditionat sub forma de suspensie concentrate, conditionare ce ofera un raport optim intre eficacitatea biologica, remanenta ..

K-othrine SC 7.5 FLOW 1 L

149,41 RON

K-Othrine REDOX este un insecticid piretroid, avand ca substanta activa deltamethrinul (deltamethrin 0,75% w/w), extrem de eficace in combaterea mustelor, tantarilor, gandacilor d ecasa, furnicilor, puricilor, plosnitelor, moliilor, parazitilor lemnului, paianjenilor si insectelor care infesteaza locuinte si depozite. Este eficient in mod rapid si ..

Racumin paste 5 kg

249,00 RON

Rodenticid  sub forma de pasta de culoare albastra, ambalat in pliculete de 10 g ce sunt confectionate dintr–o hartie speciala, biodegradabila.Este un raticid pentru combaterea rozatoarelor sinantrope.Racumin Paste contine: 0,0375% Coumatetralyl, o substanta activa din grupa anticoagulantelor care actioneaza prin blocarea mecanismelor de ..

Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)
Înapoi sus