Afișare coloane:

K-othrine 1L

344,00 RON

K-Othrine SC 25 (Deltamethrin 25% w/w) este un insecticid piretroid, avand ca substanta activa deltamethrin-ul, un izomer cu o eficacitate dovedita in distrugerea sistemului imunitar al insectelor daunatoare. Este conditionat sub forma de suspensie concentrate, conditionare ce ofera un raport optim intre eficacitatea biologica, reman..

K-othrine 20 g

64,90 RON

K-Othrine WG 250 este un insecticid piretroid, avand ca substanta activa deltamethrin-ul, un izomer cu o eficacitate dovedita in distrugerea sistemului imunitar al insectelor daunatoare.Este conditionat sub o forma speciala de granule dispersabile in apa, ce favorizeaza o remanenta prelungita si este oferit utilizatorilor intr-un ambalaj monod..

K-othrine SC 7.5 FLOW 1 L

149,41 RON

K-Othrine REDOX este un insecticid piretroid, avand ca substanta activa deltamethrinul (deltamethrin 0,75% w/w), extrem de eficace in combaterea mustelor, tantarilor, gandacilor d ecasa, furnicilor, puricilor, plosnitelor, moliilor, parazitilor lemnului, paianjenilor si insectelor care infesteaza locuinte si depozite. Este eficient in mod rapid si ..

Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)
Înapoi sus