Afișare coloane:

Lipici pt soareci Kapta Colla

11,72 RON

Lipici pentru soareci non-toxic, incolor, inodor folosit pentru o usoara capturare a soarecilor si insectelor.CARACTERISTICIKAPTACOLLA este un adeziv dens si lipicios non-toxic, neinflamabil, inodor si incolor care isi pastreaza calitatile timp indelungat indiferent de conditiile de mediu si este usor de folosit. Permite capturarea daunatorilor in ..

Statii intoxicare Beta

39,45 RON

Este o cutie speciala, cu cheie, in care se pun momeli raticide.Este din material plastic, folosita pentru amplasarea in siguranta a momelilor raticide, fara pericolul inghitirii acestora de catre alte specii de animale non-vizate.Dimensiuni:lungime 22.5 cmlatime: 19 cminaltime: 10 cmMod de utilizare:se deschide capacul statiei utilizand cheie din ..

Vebitox Broma Minipellet 200 g

11,20 RON

Este o momeala otravita, sub forma de granule, gata de utilizare.Contine brodifacoum, o substanta anticoagulanta, eficienta in combaterea soarecilor de casa sau de camp si a sobolanilor.Este usor de aplicat si contine cereale si alimente care atrag rozatoarele.Produsul poate fi utilizat:in interiorul cladirilor;in jurul cladirilor;in depozite;in ha..

Vebitox pasta defend 150 g

16,90 RON

Momeala otravita, sub forma de pasta proaspata cu seminte de floarea-soarelui, gata de utilizare, pentru soareci si sobolani.COMPOZITIEBrodifacoum 0,005 gBenzoat de denatoniu 0,001 gExcipienti, amelioratori de gust si coloranti q.s. ad 100 gCARACTERISTICIVebitox Broma Pasta este o momeala rodenticida gata de utilizare, bazata pe o substanta anticoa..

Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)
Înapoi sus