Afișare coloane:

Acid citric

12,50 RON

Se recomandă pentru prepararea murăturilor şi pentru împiedicarea colorării pulpei la fructele proaspete...

Aerisitor spirala pentru butoi

9,50 RON

 ! Dopul nu este inclus ..

Alaun

12,50 RON

..

Antispumant Foamsol 100 ml

19,80 RON

Antispumant pentru borhoturi de fructe, cereale şi de vin.Este o substanţă de silicon pe bază de apă, inhibitor de spumă. Se poate folosi pentru prevenirea formării de spumă, sau dacă s-a format deja spuma, pentru suprimarea acestuia, la prevenirea sau suprimarea spumei formate în cazanul de fiert. Dozarea: doza diferă în funcţie de circumstanţe, d..

Bait de nuca

9,50 RON

Utilizare: se foloseste la reimprospatarea butoaielor de lemn. Pregatirea vasului: suprafata lemnului trebuie degresata si curatita de praf si umezita cu apa curata. Dupa uscare se slefuieste si se indeparteaza praful, dupa care se aplica stratul de bait.  Disponibil: ambalat la 100 gr...

Batoane de sulf

19,82 RON

CARACTERISTICIDomenii de utilizare: industria vinului și industria conservelorBatoanele de sulf se folosesc:- în scopul îndepărtării mirosurilor neplăcute din recipientele de depozitare a vinurilor și a depunerilor de mucegai;- pentru îndepărtarea mirosurilor neplăcute și a mucegaiului din depozite de vinuri, crame, pivnițe;Batonul de sulf, suspend..

Bentonita alimentara 100 g

10,00 RON

Pulbere de culoare alb - gri care se caracterizează printr-o capacitate mare de absorbţie a apei, o valoare ridicată a capacităţii de schimb ionic, umflare intercristalină mare în mediu apos, plasticitate şi tixotropie mare.UTILIZARE:În industria alimentară şi agricultură, în industria chimică, industria cosmetică şi farmaceutică, la rafinarea petr..

Bentonita alimentara 500 g

18,42 RON

Pulbere de culoare alb - gri care se caracterizează printr-o capacitate mare de absorbţie a apei, o valoare ridicată a capacităţii de schimb ionic, umflare intercristalină mare în mediu apos, plasticitate şi tixotropie mare.UTILIZARE:În industria alimentară şi agricultură, în industria chimică, industria cosmetică şi farmaceutică, la rafi..

Borken 100 gr

9,50 RON

Pudra alba, cristalina, cu aroma usoara de sulf, folosita in vinificatie (must si vin) ca agent antioxidant si antimicrobian.Caracteristici:Previne pierderea de arome si aspectul de gust amar si erbacee.Blocheaza reactiile de oxidare.Previne si incetineste dezvoltarea microflorei nedorite.Accelereaza extragerea compusilor fenolici si de culoare din..

Conservant alimentar 100 ml

10,00 RON

Procesul de fabricație constă în injectarea gazului lichefiat SO2 în perna de apă rezultând o soluție apoasă, limpede, fără sediment având o concentrație în SO2 de 5-6%, acest procent reprezentând cantitatea ideală pentru tratarea mustului în procesul de fermentație, controlată și întreținerea vinului pe o perioadă îndelungată. Tratamentul cu conse..

Conservant alimentar 500 ml

14,90 RON

Procesul de fabricatie consta in injectarea gazului lichefiat SO2 in perna de apa rezultand o solutie apoasa, limpede, fara sediment avand o concentratie in SO2 de 5-6%, acest procent reprezentand cantitatea ideala pentru tratarea mustului in procesul de fermentatie controlata si intretinerea vinului pe o perioada indelungata.Tratame..

Conservant alimentar ind. vin.

19,82 RON

Domenii de utilizare- industria vinului, industria conservelor.Mod de utilizare- solutia de dioxid de sulf concentratie 5-6% se folosesteinainte de zdrobitul strugurilor, in doza de 0.7-1L/tona de strugurila terminarea fermentatiei, dupa ce vinul s-a tras dupa drojdie, in doza de 0.7-1L/1000L vinConservantul alimentar se regaseste in..

Densimetru alcool 20-96

39,00 RON

Instrument destinat măsurării concentraţiei de alcool în lichid. Domeniul de măsurare a alcoolului este între 20-96%.Instrucţiuni: Reglăm temperatura lichidului la 20°C, apoi turnăm într-un vas de sticlă cu formă adecvată (ex. cilindru). Înălţimea coloanei de lichid trebuie să fie egală sau mai mare decât lungimea instrumentului. Introducem densime..

Densimetru must

37,40 RON

Densimetrul pentru must se va folosi pentru măsurarea nivelului de zahăr din must în intervalul de 10-30%. Temperatura lichidului trebuie adusă la 20°C, iar după aceea se va turna într-un vas de sticlă. Înălţimea coloanei de lichid trebuie să fie mai mare cu 2 cm ca şi lungimea densimetrului. Densimetrul va fi amplasat în lichid, lasându-l sa plute..

Densimetru vin

37,00 RON

Densimetrul de vin sau densimetrul tip Wagner este folosit pentru măsurarea nivelului de alcool din vin, care reprezintă un indice de calitate al vinurilor.Temperatura lichidului trebuie adusă la 20°C, iar după aceea se va turna într-un vas de sticlă. Înălţimea coloanei de lichid trebuie să fie mai mare cu 2 cm ca şi lungimea densimetrului. Densime..

Afişare 1 - 15 din 34 (3 pagini)
Înapoi sus