Afișare coloane:

Alune de pamant 100g kert

19,90 RON

Este o plantă anuală cu tulpina maleabilă din familia Fabaceae. Sămânţa este o delicatesă care se poate cultiva cu succes în grădina de lângă casă. După fecundare, floarea începe să crească rapid şi se înfinge adânc în sol, la o adâncime de 7-10 cm, unde se dezvoltăcapsula cu seminţe. Ajunge la producţii mari pe terenuri nisipoase, semiumede cu exp..

Sorg de maturi Dia 50 g

14,10 RON

Soi productiv pentru confecţionarea măturilor.Gramaj (g): 50..

Trifoi alb Kertdoktor D

9,82 RON

Plantă îndrăgită în biocultură, este component important al amestecurilor de gazon expuse la călcare. Azotul este depozitat în rizoame, îmbunătăţind calitatea soliului. Suportă orice tip de sol, dar preferă solurile permeabile. Este bun şi pentru fixarea solului pe pante şi pe taluzuri. Se seamănă  şi în împrejurul pomilor fructiferi, atrage a..

Trifoi alb kg

40,00 RON

Componentă principală al gazonului cu trafic intens...

Trifoi rosu Krinia 1 kg

39,78 RON

Trifoiul rosu se preteaza foarte bine la majoritatea tipurilor de sol, exceptand solurile foarte slabe, acide sau apoase (cu panza freatica la suprafata). Are un sistem radicular pivotant, ceea ce face ca acesta sa fie foarte rezistent la seceta.Trifoiul rosu se poate utiliza ca monocultura, sau in amestec cu alte specii de graminee perene, fiind o..

Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)
Înapoi sus