Afișare coloane:

Carciumarese cu flori mici mix A

3,25 RON

Plantă cu câte o inflorescenţă în vârful tijelor florale, lungi de 60-80 cm, potrivite şi ca flori tăiate. Preferă solurile fertile de grădină, locuri însorite.Semănat: martie-aprilieÎnflorire: iulie-septembrieAmestec de culori..

Carciumarese liliput A

3,25 RON

Plantă anuală.Înălțime: 40-50 cm. Nepretențioasă. Preferă locurile însorite.Se poate cultiva pe orice tip de sol. Suportă seceta. Utilizare: borduri, grupuri, jardiniere, morminte, etc...

Carciumarese mix K

3,25 RON

Plantă cu câte o inflorescenţă în vârful tijelor florale, lungi de 60-80 cm, potrivite şi ca flori tăiate. Preferă solurile fertile de grădină, locuri însorite.Semănat: martie-aprilieÎnflorire: iulie-septembrieAmestec de culori..

Carciumarese mov K

3,25 RON

Plantă cu câte o inflorescenţă în vârful tijelor florale, lungi de 60-80 cm, potrivite şi ca flori tăiate. Preferă solurile fertile de grădină, locuri însorite.Semănat: martie-aprilieÎnflorire: iulie-septembrieCuloare: mov..

Carciumarese porto k

3,25 RON

Plantă cu câte o inflorescenţă în vârful tijelor florale, lungi de 60-80 cm, potrivite şi ca flori tăiate. Preferă solurile fertile de grădină, locuri însorite.Semănat: martie-aprilieÎnflorire: iulie-septembrieCuloare: portocaliu..

Carciumarese Red K

3,25 RON

Plantă cu câte o inflorescenţă în vârful tijelor florale, lungi de 60-80 cm, potrivite şi ca flori tăiate. Preferă solurile fertile de grădină, locuri însorite.Semănat: martie-aprilieÎnflorire: iulie-septembrieCuloare: roșu..

Carciumarese White k

3,25 RON

Plantă cu câte o inflorescenţă în vârful tijelor florale, lungi de 60-80 cm, potrivite şi ca flori tăiate. Preferă solurile fertile de grădină, locuri însorite.Semănat: martie-aprilieÎnflorire: iulie-septembrieCuloare: alb..

Carciumarese Yellow K

3,25 RON

Plantă cu câte o inflorescenţă în vârful tijelor florale, lungi de 60-80 cm, potrivite şi ca flori tăiate. Preferă solurile fertile de grădină, locuri însorite.Semănat: martie-aprilieÎnflorire: iulie-septembrieCuloare: galben..

Cartofi Agria

29,22 RON

Soi semi-târziu galbenă, cu forma oval alungit, dimensiune foarte mare. Caracteristic acestui soi este schimbarea culorii după fierbere în gri. Este excelent pentru consum şi totodată este materia primă pentru pommes frites.Cantitate: 50-55 tuberobulbi (cca. 1,3 kg)Ambalat: în caserole de plastic..

Cartofi Cleopatra

29,22 RON

Soi timpuriu roşie, cu forma ovală, dimensiune mare. Are pulpa fermă și compactă. Recomandat pentru consum de vară.Cantitate: 50-55 tuberobulbi (cca. 1,3 kg)Ambalat: în caserole de plastic..

Cartofi Desiree

29,22 RON

Soi semi-târziu roşie, cu forma ovală, dimensiune mare. Recomandat pentru păstrare. Excelent pentru diverse preparate culinare.Cantitate: 50-55 tuberobulbi (cca. 1,3 kg)Ambalat:  în caserole de plastic..

Cartofi Marabel kert

29,22 RON

Se recomandă cultivarea soiului Marabel în soluri în bune condiţii agricole. Aprovizionarea uniformă cu apă şi cu substanţe nutritive este benefică. A se evita solurile cu risc înalt de TRV. În cazul soiului Marabel este indicat folosirea gunoiului cu conţinut redus de azot, însă fertilizarea foliară cu mai mult azot poate fi avantajos în cazul uno..

Cartofi mov

19,90 RON

..

Cartofi Red Fantasy

29,22 RON

Soi semi-timpuriu roşie, cu forma oval alungită, dimensiune mare. Recomandat pentru păstrare. Excelent pentru diverse preparate culinare. Rezistență mare față de boli.Cantitate: 50-55 tuberobulbi (cca. 1,3 kg)Ambalat: în caserole de plastic..

Cartofi red Scarlett

29,22 RON

Soi timpuriu roşie, cu forma ovală, dimensiune mare. Are rezistență mare față de boli și secetă. Excelente calități de consum.Cantitate: 50-55 tuberobulbi (cca. 1,3 kg)Ambalat: în caserole de plastic..

Afişare 1 - 15 din 16 (2 pagini)
Înapoi sus