Afișare coloane:

Marar 2 g

4,87 RON

Cea mai răspândită plantă erbacee anuală folosită ca şi condiment. Semănatul eşalonat asigură lăstari fragezi timp îndelungat.Semănat: martie-augustRecoltă: aprilie-septembrie..

Marar A

3,25 RON

Cea mai răspândită plantă erbacee anuală, folosită pentru aromatizarea salatelor, murăturilor. Aroma se păstrează bine prin congelare. Din lăstarii cu inflorescenţe se prepară ceaiuri pentru favorizarea digestiei şi cu efect carminativ.Semănat: martie-augustGramaj (g): 3..

Marar B

7,92 RON

Cea mai răspândită plantă condimentară. Necesită locuri însorite. Perioada de vegetaţie este 70-80 de zile de la semănat. Are frunziş bogat, de culoare bleu-argintiu. Se poate recolta timp îndelungat, nu este predispus la emitarea tulpinei florale.Semănat: martie-augustRecoltă: iunie-octombrieGramaj (g): 5..

Marar K

3,25 RON

Are frunzişul bogat, de culoare verde închis. Aroma se păstrează bine prin congelare.Gramaj (g): 3..

Marar Kertdoktor D

9,82 RON

Plantă condimentară cultivată de mult. Se seamănă în locuri foarte însorite, deoarece produce uleiuri eterice. Nu este pretenţios faţă de sol, dar se simte bine în solurile cu umezeală echilibrată. Mărarul influenţează pozitiv mai multe culturi de legume. Se poate asocia bine cu tomatele, castraveţii, vărzoasele, sfecla roşie, salata şi ceapa. Nu s..

Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)
Înapoi sus