Afișare coloane:

Carciumarese cu flori mici mix A

3,57 RON

Plantă cu câte o inflorescenţă în vârful tijelor florale, lungi de 60-80 cm, potrivite şi ca flori tăiate. Preferă solurile fertile de grădină, locuri însorite.Semănat: martie-aprilieÎnflorire: iulie-septembrieAmestec de culori..

Carciumarese liliput A

3,57 RON

Plantă anuală.Înălțime: 40-50 cm. Nepretențioasă. Preferă locurile însorite.Se poate cultiva pe orice tip de sol. Suportă seceta. Utilizare: borduri, grupuri, jardiniere, morminte, etc...

Carciumarese mix K

3,57 RON

Plantă cu câte o inflorescenţă în vârful tijelor florale, lungi de 60-80 cm, potrivite şi ca flori tăiate. Preferă solurile fertile de grădină, locuri însorite.Semănat: martie-aprilieÎnflorire: iulie-septembrieAmestec de culori..

Carciumarese mov K

3,57 RON

Plantă cu câte o inflorescenţă în vârful tijelor florale, lungi de 60-80 cm, potrivite şi ca flori tăiate. Preferă solurile fertile de grădină, locuri însorite.Semănat: martie-aprilieÎnflorire: iulie-septembrieCuloare: mov..

Carciumarese porto k

3,57 RON

Plantă cu câte o inflorescenţă în vârful tijelor florale, lungi de 60-80 cm, potrivite şi ca flori tăiate. Preferă solurile fertile de grădină, locuri însorite.Semănat: martie-aprilieÎnflorire: iulie-septembrieCuloare: portocaliu..

Carciumarese Red K

3,57 RON

Plantă cu câte o inflorescenţă în vârful tijelor florale, lungi de 60-80 cm, potrivite şi ca flori tăiate. Preferă solurile fertile de grădină, locuri însorite.Semănat: martie-aprilieÎnflorire: iulie-septembrieCuloare: roșu..

Carciumarese White k

3,57 RON

Plantă cu câte o inflorescenţă în vârful tijelor florale, lungi de 60-80 cm, potrivite şi ca flori tăiate. Preferă solurile fertile de grădină, locuri însorite.Semănat: martie-aprilieÎnflorire: iulie-septembrieCuloare: alb..

Carciumarese Yellow K

3,57 RON

Plantă cu câte o inflorescenţă în vârful tijelor florale, lungi de 60-80 cm, potrivite şi ca flori tăiate. Preferă solurile fertile de grădină, locuri însorite.Semănat: martie-aprilieÎnflorire: iulie-septembrieCuloare: galben..

Fluturas K

3,25 RON

Plantă cu înălţime de 80-100 cm, cu flori mari de 6-8 cm, în nuanţe de alb, roz, mov. Se plantează lângă garduri, pereţi. Se recomandă şi pentru flori tăiate.Semănat: martie-aprilieÎnflorire: iunie-până la venirea gerurilorAmestec de culori..

Fluturei A

3,25 RON

Floare de culoare intensă asemănătoare cu margarita perenă, cu creştere viguroasă. Necesită locuri însorite, soluri mai uscate, nu prea bogate în humus. Semănat: aprilie-iunie În septembrie se scurtează, se recomandă acopirirea pe timpul iernii. Culoare: amestec de culori..

Garoafa chinezeasca K

3,25 RON

Plantă cu înălţime de 15-25 cm, recomandată pentru decorarea grădinilor, jardinierelor, stâncăriilor, lăzilor de balcon. Este rezistent la gerulrile de primăvară. Semănat: martie sub folie sau aprilie la locul definitiv Înflorire: iulie-august Amestec de culori..

Garoafa de gradina A

3,25 RON

Înfloreşte într-o gamă variată de culori. Este foarte decorativă şi ca floare tăiată. Florile sunt plăcut parfumate. Semănat: februarie-martie Plantat: luna mai Înflorire: iulie-septembrie Culoare: amestec de culori..

Garoafa turceasca mix K

3,25 RON

Plantă bienală, florile parfumate de 1,5-2 cm formează umbrele mari de 12-16 cm. Se pot folosi în lăzi, suporturi florale, stîncării şi rabate de flori. Preferă soluri de grădină bine structurate şi locuri însorite. Semănat: iunie Plantat: septembrie Culoare: amestec de culori..

Garoafa turceasca NL A

3,25 RON

Floare foarte răspândită în grădinile ţărăneşti. Este foarte decorativă, înfloreşte abundent la începutul verii, într-o gamă variată de culori. Se recomandă pentru stâncării, morminte şi între trandafiri, plantat în grupuri. Este iubitoare de soare. După iernare, primăvara se administrează îngrăşăminte. Semănat: iunie-august Plantat: septembrie..

Garofita de gradina melanj

4,87 RON

Garofita de gradina, melanj are o inaltime de aproximativ 30-50 cm. Garofita de gradina, melanj se dezvolta in pamant de gradina bine structurat, dar se poate cultiva si in conditii de sol extreme...

Afişare 1 - 15 din 17 (2 pagini)
Înapoi sus