Afișare coloane:

Albastrele k

3,57 RON

Plantă anuală cu flori involte pentru decorarea grădinilor sau pentru flori tăiate...

Amestec flori stancarii A

3,57 RON

Este compus din flori inalte de 25-30 cm, cu crestere compacta de diferite culori. Florile din amestec infloresc continuu timp de mai multe luni, sunt rezistente la seceta.semanat: martie in laziPlantat: se planteaza rasadurile cand au 4-5 frunze..

Aubrieta A

3,57 RON

Este foarte îndrăgit în stâncării şi ca plantă de bordură. Înfloreşte foarte abundent, nu este pretenţios. Formează tufe gazonate, fiind utilizat pentru formarea efectelor de culoare în borduri.Semănat: martie-apriliePlantat: la sfârşitul veriiÎnfloreşte din anul al doileaCuloare: mov..

Babiana cat III

18,50 RON

Culoare: amestec de culoriPlantat: martie-aprilieÎnflorire: mai-iunieÎnălţime: 20-40 cm..

Carciumarese cu flori mici mix A

3,57 RON

Plantă cu câte o inflorescenţă în vârful tijelor florale, lungi de 60-80 cm, potrivite şi ca flori tăiate. Preferă solurile fertile de grădină, locuri însorite.Semănat: martie-aprilieÎnflorire: iulie-septembrieAmestec de culori..

Carciumarese liliput A

3,57 RON

Plantă anuală.Înălțime: 40-50 cm. Nepretențioasă. Preferă locurile însorite.Se poate cultiva pe orice tip de sol. Suportă seceta. Utilizare: borduri, grupuri, jardiniere, morminte, etc...

Carciumarese mix K

3,57 RON

Plantă cu câte o inflorescenţă în vârful tijelor florale, lungi de 60-80 cm, potrivite şi ca flori tăiate. Preferă solurile fertile de grădină, locuri însorite.Semănat: martie-aprilieÎnflorire: iulie-septembrieAmestec de culori..

Carciumarese mov K

3,57 RON

Plantă cu câte o inflorescenţă în vârful tijelor florale, lungi de 60-80 cm, potrivite şi ca flori tăiate. Preferă solurile fertile de grădină, locuri însorite.Semănat: martie-aprilieÎnflorire: iulie-septembrieCuloare: mov..

Carciumarese porto k

3,57 RON

Plantă cu câte o inflorescenţă în vârful tijelor florale, lungi de 60-80 cm, potrivite şi ca flori tăiate. Preferă solurile fertile de grădină, locuri însorite.Semănat: martie-aprilieÎnflorire: iulie-septembrieCuloare: portocaliu..

Carciumarese Red K

3,57 RON

Plantă cu câte o inflorescenţă în vârful tijelor florale, lungi de 60-80 cm, potrivite şi ca flori tăiate. Preferă solurile fertile de grădină, locuri însorite.Semănat: martie-aprilieÎnflorire: iulie-septembrieCuloare: roșu..

Carciumarese White k

3,57 RON

Plantă cu câte o inflorescenţă în vârful tijelor florale, lungi de 60-80 cm, potrivite şi ca flori tăiate. Preferă solurile fertile de grădină, locuri însorite.Semănat: martie-aprilieÎnflorire: iulie-septembrieCuloare: alb..

Carciumarese Yellow K

3,57 RON

Plantă cu câte o inflorescenţă în vârful tijelor florale, lungi de 60-80 cm, potrivite şi ca flori tăiate. Preferă solurile fertile de grădină, locuri însorite.Semănat: martie-aprilieÎnflorire: iulie-septembrieCuloare: galben..

Cipru de gradina K

3,57 RON

Plantă cu port de tufă erectă de 80-100 cm înălţime, cu frunze mătăsoase, folosită şi pentru gard viu. Se pretează pentru terenuri însorite şi nisipoase. Decorează până toamna târziu.Semănat: martieCuloare: verde..

Clarchia K

3,57 RON

Plantă cu tulpină înaltă de 50-60 cm, tip tufă, cu flori de 4-5 cm. Se poate cultiva uşor, nu suportă transplantarea. Necesită terenuri însorite, soluri cu structură uşoară, dar suportă bine şi terenurile semiumbrite.Semănat: martie-aprilieÎnflorire: iunie-iulieAmestec de culori..

Coltunasi Kertdoktor D

9,82 RON

Floare anuală târâtoare recomandată pentru acoperirea pereţilor, gardurilor şi pentru suporturile de flori. Se plantează şi în straturile de flori pentru borduri. Necesită locuri însorite, semiumbrite şi soluri uşoare. Se poate asocia foarte bine cu bostănoasele, vărzoasele, ridichile, tomatele, ţelina. Protejează aceste plante de afide, respinge f..

Afişare 1 - 15 din 88 (6 pagini)
Înapoi sus