Afișare coloane:

Banutei Bellis White A

3,57 RON

Plantă bienală îndrăgită, înfloreşte în primăvară, are posibilităţi largi de utilizare: pentru acoperirea terenului, pentru borduri, stâncării şi lăzi de balcon. Necesită soluri argiloase, bogate în humus, terenuri semiumbrite.Semănat: iunie-iuliePlantat: septembrie-octombrie sau martieCuloare: roşu..

Banutei mix A

3,57 RON

Plantă bienală îndrăgită, înfloreşte în primăvară, are posibilităţi largi de utilizare: pentru acoperirea terenului, pentru borduri, stâncării şi lăzi de balcon. Necesită soluri argiloase, bogate în humus, terenuri semiumbrite.Semănat: iunie-iuliePlantat: septembrie-octombrie sau martieAmestec de culori..

Banutei Red A

3,57 RON

Plantă bienală îndrăgită, înfloreşte în primăvară, are posibilităţi largi de utilizare: pentru acoperirea terenului, pentru borduri, stâncării şi lăzi de balcon. Necesită soluri argiloase, bogate în humus, terenuri semiumbrite.Semănat: iunie-iuliePlantat: septembrie-octombrie sau martieCuloare: roşu..

Banutei White A

3,57 RON

Plantă bienală îndrăgită, înfloreşte în primăvară, are posibilităţi largi de utilizare: pentru acoperirea terenului, pentru borduri, stâncării şi lăzi de balcon. Necesită soluri argiloase, bogate în humus, terenuri semiumbrite.Semănat: iunie-iuliePlantat: septembrie-octombrie sau martieCuloare: alb..

Caldaruse A

3,57 RON

Plantă perenă ramificată pentru locuri semiumbrite. Frunzele trifoliate sunt fin păroase, florile împintenate cu o gamă variată de culori sunt de 4-6 cm mărime. Se pretează pentru terenuri bune, nu suportă excesul de umiditate. Semănat: aprilie-mai Plantat: august-septembrie Amestec de culori..

Ciubotica cucului A

3,57 RON

Floare îndrăgită pentru paturi, stâncării, locuri umbrite. Florile suntumbele, apte pentru formarea petelor de culori şi pentru borduri. Necesită soluri bogate, pietroase şi umiditate.Semănat: aprilie-maiPlantat: septembrieÎnflorire: iunie-iulieCuloare: amestec de culori..

Ciucusoara A

3,57 RON

Plantă perenă de 30-40 cm înălţime de culoare gri-verzuie. Florile sunt galben aurie, înfloresc primăvara. Se plantează în soluri calcaroase, permeabile, este rezistent la ger.Semănat: în tăviţe aprilie-maiPlantat: augustCuloare: galben..

Clopotei K

3,57 RON

Floare nepretenţioasă cu port compact şi înflorire îndelungată. Se recomandă pentru stâncării, borduri, lăzi de balcon.Semănat: mai-iuniePlantat: iulie-augustCuloare: albastru..

Coada soricelului B

4,37 RON

Floare perenă cuprinzând nuanţe frumoase de culori pastel. Înfloreşte abundent din mijlocul verii până la îngheţ. Foarte apreciată pentru straturi perene şi pentru flori tăiate.Semănat: iunie-iuliePlantat: septembrieÎnflorire: înfloreşte din anul al doileaAmestec de culori..

Degetel A

3,57 RON

Plantă bienală cu creştere viguroasă. Florile pendente de 3-4 cm mărime cresc pe tije florale lungi sub forma de racem. Este recomandat pentru plantarea locurilor semiumbrite şi umede. Necesită soluri adînci, bogate în humus cu conţinut scăzut de calcar. Atenţie! toată planta şi seminţele sunt otrăvitoare. Dacă se îndepărtează tijele florale după î..

In decorativ A

3,25 RON

Floare perenă cu frunze fin structurate şi flori albastre, mărunte. Necesită soluri uşoare, bogate, calcaroase.Semănat: martie-maiCuloare: albastru..

Lana caprelor A

3,25 RON

Floare acoperitoare de sol foarte răspîndită. Frunzele argintii formează covoare întinse de 15 cm înălţime. Înfloreşte abundent în lunile mai-iunie. Se recomandă pentru stâncării, morminte şi pentru borduri. Este iubitoare de soare, rezistă la secetă.Semănat: luna mai în lăziPlantat: august-septembrieCuloare: alb..

Lavanda PS

4,87 RON

Lavanda este o planta perena aromatica si medicinala, care se utilizeaza atat in industria farmaceutica, cat si in cea cosmetica.Florile contin ulei volatil.Suporta bine seceta.Prefera solul nisipos.Perioada semanare directa: Ianuarie - August..

Lilicele A

3,25 RON

Plantă cu frunze persistente, aduce volum mare de flori. Necesită soluri permeabile, suportă bine seceta şi gerul. Se recomandă mai ales pentru stâncării şi pentru borduri. Semănat: aprilie-mai Plantat: septembrie Culoare: alb..

Lucerna Kertdoktor D

9,82 RON

Lucerna nu poate lipsi din rotaţia de cultură a grădinii. Este plantă perenă valoroasă cu trei avantaje: 1. rădăcinile pătrund adânc în sol, afânând acesta, 2. prin bacteriile de pe rădăcini fixează azotul din aer, 3. este plantă furajeră bogată în proteine. Lucerna ridică productivitatea şi calitatea legumelor şi florilor semănate după ea. Este bu..

Afişare 1 - 15 din 31 (3 pagini)
Înapoi sus