Afișare coloane:

Amestec flori bariera pentru limacsi- banda

9,82 RON

Limacșii sau melcii fără cochilie sunt dăunători des întâlniți în grădinile de legume sau în solarii. Încep să-și facă apariția din primăvară și nu se lasă duși din grădină până toamna târziu. Pe durata vieții sunt extrem de activi în zilele ploioase sau pe timpul nopții când este mai răcoare întrucât au o sensibilitate ridicată la căldurăCea mai b..

Anason A

3,25 RON

Plantă anuală. Seminţele se recoltează în luna august-septembrie. Se foloseşte pentru ceaiuri..

Asmatui A

3,25 RON

Plantă cu miros şi gust intens de anason. Se foloseşte la condimentarea supelor, a fripturilor de pasăre şi miel sau la prepararea salatelor. Ceaiul preparat din aşmăţui se recomandă în tratarea afecţiunilor renale sau a sistemului digestiv. A nu se confunda cu cucuta (Conium maculatum) care este o plantă otrăvitoare.Semănat: martie-augustGramaj (g..

Bame 6g

4,87 RON

Soi semitimpuriu cu perioada de vegetatie de 55-60 zile, extrem de productiv, cu plante de tip tufa. Fructele sunt verzi, aproape netede si au o lungime medie de 6-7 cm. Norma de seminte: 2,5-3 kg/ha...

Busuioc 5g

4,87 RON

Plantă anuală, înaltă de 40-50 cm cu flori albe sau violacee. Este iubitoare de căldură şi de lumină. Se execută tăieri de două ori, în iulie şi în septembrie la începutul înfloririi. Se utilizează la condimentarea salatelor, sosurilor. Ceaiul are efect calmant şi diuretic.Semănat: aprilie-mai (Germinează la lumină, se acoperă superficial cu pământ..

Busuioc aroma lamaie A

3,25 RON

Plantă anuală de 40-50 cm inăltime, iubitoare de cald și de lumină. Frunzele sunt mijlocii, florile de culoare roz. Are aromă excelentă. Întreaga plantă are miros de lămâie...

Busuioc aroma scortisoara A

3,25 RON

Plantă anuală înaltă de 40-50 cm. Este iubitoare de căldură şi soare. Frunzele sunt de culoare verde oliv cu nervuri violete, florile de culoare roz. Este decorativ şi în straturi de flori. Întreaga plantă emite miros de scorţişoară. Se foloseşte la condimentarea salatelor de fructe şi prăjiturilor. Ceaiul are efect calmant şi diuretic.Semănat: apr..

Busuioc rosu A

3,25 RON

Plantă anuală, foarte decorativă între straturile de flori. Este iubitoare de căldură şi de lumină, înaltă de 30 cm. Se poate cultiva şi în lăzi de balcon. Tăierea se începe înainte de înflorire. Se utilizează la condimentarea salatelor, sosurilor şi supelor. Ceaiul are efect calmant şi diuretic.Semănat: aprilie (Germinează la lumină, se acoperă su..

Busuioc verde A

3,25 RON

Plantă anuală, înaltă de 40-50 cm cu flori albe sau violacee. Este iubitoare de căldură şi de lumină. Se execută tăieri de două ori, în iulie şi în septembrie la începutul înfloririi. Se utilizează la condimentarea salatelor, sosurilor. Ceaiul are efect calmant şi diuretic.Semănat: aprilie-mai (Germinează la lumină, se acoperă superficial cu pământ..

Chimion A

3,25 RON

În anul ai doilea formează tulpina florală cu seminţe. Necesită locuri însorite. Seminţele după uscare se năruiesc. Se folosesc pentru aromatizarea mâncărurilor de varză, a caşurilor şi băuturilor spirtoase. Uleiul dinseminşe are efect antiseptic, carminativ.Semănat: martie-aprilieGramaj (g): 2..

Cimbrisor A

3,25 RON

Plantă perenă târâtor de 20-30 cm înălţime cu aromă intensă. Florile de culoare roz apar în mai-iunie. Se adună lăstarii cu flori din anul al doilea. Se utilizează pentru condimentarea salatelor, supelor, mâncărurilor de carne. Ceaiul are efect carminativ şi antitusă.Semănat: martieGramaj (g): 0.5..

Cimbru 0.6 g

4,87 RON

Plantă perenă de culoare verde închis, cu flori albe sau roz cu un puternic miros aromatic. Este folosit ca și condiment...

Cimbru A

3,25 RON

Plantă anuală cu miros de piper. Tulpina este de 30-50 cm înălţime, ramificată, cu flori albe sau roz. Lăstarii cu flori şi frunze  se taie în perioada iulie-septembrie. Se folosesc pentru condimentarea mâncărurilor de carne, fasole şi varză. Ceaiul este bun împotriva balonării, tusei şi catarului intestinal.Semănat: martie-aprilieGramaj (g): ..

Coriandru 5 g

4,87 RON

Plantă medicinală anuală, cu tulpină foarte ramificată, înaltă de 40-60 cm. Florile sunt albe sau roşu deschis. Este folosită ca şi condiment pentru saramură, sosuri şi murături. Din punct de vedere terapeutic se prepară ceai cu efect carminativ, stimularea digestiei şi curăţirea sângelui.Semănat: martie..

Coriandru A

3,25 RON

Plantă medicinală anuală, cu tulpinăfoarte ramificată, înaltă de 40-60 cm. Florile sunt albe sau roşu deschis. Este folosită ca şi condiment pentru saramură, sosuri şi murături. Din punct de vedere terapeutic se prepară ceai cu efect carminativ, stimularea digestiei şi curăţirea sângelui.Semănat: martie..

Afişare 1 - 15 din 44 (3 pagini)
Înapoi sus