Afișare coloane:

Patrunjel rad Hanaka - banda D

9,82 RON

Soi semilung (15-18 cm), cu rădăcina în formă conică, potrivit pentru păstrare peste iarnă. Pulpa este de culoare albă, are gust foarte aromat. Este rezistent la rugină şi la boli în timpul păstrării.Instrucţiuni de folosire: se formează o brazdă de 1-2 cm adâncime cu vârful sapei; se despart cele trei benzi de-a lungul perforaţiilor; se aşează ban..

Ridichi de luna Riesenbutter - banda D

9,82 RON

Ridichi de lună, cu radăcina mare, rotundă, de culoare roşu aprins. În condiţii de aprovizionare regulată cu apă, nu reprezintă fenomenul de dospire. Este apt pentru cultura în câmp liber.Instrucţiuni de folosire: se formează o brazdă de 1-2 cm adâncime cu vârful sapei; se despart cele trei benzi de-a lungul perforaţiilor; se aşează banda în brazdă..

Salata Lento - banda D

9,82 RON

Salată pentru cultura de vară, cu perioadă de vegetaţie 63-75 zile. Se pretează pentru cultura în câmp liber. Nu este predispus la formarea tijei florale. Căpăţâna este mare, bine îndesată cu frunze de culoare verde închis.Instrucţiuni de folosire: se formează o brazdă de 1-2 cm adâncime cu vârful sapei; se despart cele trei benzi de-a lungul perfo..

Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)
Înapoi sus